XХІV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і здобувачів вищої освіти «ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки» за напрямом «Військова освіта та наука».

Робота конференції проходила за секціями:

 організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальним;

будівництво та експлуатація аеродромів і споруд спеціального військового призначення;

тактика та забезпечення дій авіації.

 

      З вітальними словами до учасників наукового заходу звернулись заступник начальника Центрального науково-дослідного інституту Збройних Сил України з наукової роботи, доктор військових наук, професор Олег Семененко, начальник кафедри військової підготовки, доцент, к.т.н., заслужений працівник освіти України Олександр Водчиць та начальник науково-дослідної лабораторії, доктор філософії (Phd) Марія Ярмольчик.

У роботі секції конференції взяли участь 138 учасників, в загальному було опубліковано 170 тез. Кожен  учасник розглянув актуальні питання та надав свої пропозиції щодо покращення системи Збройних Сил України. Також, взяли участь студенти Київського національного університету будівництва і архітектури та Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. Усі курсанти, слухачі, викладачі та студенти інших навчальних закладів отримали сертифікати за участь.

 

Дякуємо усім учасникам та гостям за активну участь в конференції та обговоренні важливих питань! 

Слава Україні!

 

5 5 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x